En solig helg

Började fredag morgon med att dra på mig ett jäkla nackspärr. Söta öde så ont det kan göra. Hade nästan glömt bort hur det känns då jag inte haft den åkomman på flera år. Och för att inte tala om hur många myror i brallan man kan få när man är pigg men ändå måste vila.

Trots detta var detta blev det en fin helg som jag förevigade i några bilder.

Köpte fina fredagsrosor på en torsdag

 

Lite gröna kvistar i fönstret

 

Lite fina speglingar

 

Ny inredningsinspiration

 

Ja, det var ett strålande väder

09.04.2013 kl. 22:09

Återuppståndelsen

Bloggen har återuppstått, kanske. Lite grann. Förhoppningsvis. På återkommande.
16.10.2012 kl. 22:47

Triss i blått
Triss i blått bjuder jag på denna soliga fredag i form av en söt blå pärlhyacint. Solsken och vår i luften, härligt. Grus på gatorna, vårjackor, ögon som bländas av solen och solglasögonbehovet gör sig påmint, klarblå himmel med några små moln, värmegrader och fågelkvitter, kärleksfulla par och folk på bänkar njutande av solen längs med havskanten. Denna förmiddag har jag varit extra aktiv hann med både en ryska timme, ett gympass och en länk runt lappviken före halv tolv, inte alla dagar man är så aktiv. Men ett skönt sätt att starta dagen på, i alla fall att träna på morgonen gör gott tycker jag. Efter en god omelett och en marknadsföringstimme tog vi tåget hemhem till Ekenäs. Nu är det snart middag, kommer sitta fint i magen. Resten av kvällen kommer jag inte göra så många knop har jag på känn imorgon skall jag kanske fortsätta med mitt lilla projekt jag har på gång i garaget hemma.
23.03.2012 kl. 19:26

Glimtar från veckan

 
Här har jag suttit i många timmar den här veckan, läsa läsa läsa på tent.

Här har jag suttit i många timmar den här veckan, läsa läsa läsa på tent.

Mellan tentläsandet stekte jag plättar med banan och kvarg, lite nyttigare och goda var dom.

Mellan tentläsandet stekte jag plättar med banan och kvarg, lite nyttigare och goda var dom.Köpte tulpaner för att bli inspirirerad att läsa på tent och så blir man ju så glad av fina blommor med.


Köpte våriga tulpaner som jag blir så glad och inspirerad av.
Dagens morgonmål var  havregrynsgröt, jordgubbs- och tranbärssmoothie och kaffe, mums!
16.03.2012 kl. 11:05

KontorEtt kontor i en skrubb. Blev inspirerad av den här bilden, det ser mysigt ut där inne och även ett bra sätt att utnyttja trånga skrubbar om man vill ha ett litet hemmakontor. Gillar också kontrasterna med ljusrosa och grått, dom passar fint tillsammans och det rosa blir en färgklick till resten av rummet.

Bild tagen härifrån
01.02.2012 kl. 21:52

Mitt namn är Cecilia. Bor i ett ljusgult höghus i Rödbergen i Helsingfors. Hemma från småstaden Ekenäs. Ekonom. Kreativ. Inredningsentusiast. Här delar jag med mig av min vardag, bildrutor från vårt hem, en näve mattips, en nypa resor och sånt som inspirerar mig. 

 

 

Senaste kommentarer

03.03, 17:15Ugnsholmen av ida
02.06, 20:34Jaffa av Frejbert
16.05, 19:01Jaffa av Amanda
16.03, 10:39En topptur och vänner av Mamma Marianne
14.03, 17:38En topptur och vänner av Ida